Meedoen!


Verlang je net als ik naar een hogere fruit en groentescore per dag? Spreekt het principe van Twee Dingen je aan? Sluit je aan en doe mee. Hierboven vind je een button. Kopieer hem gerust en plaats em op je blog. By going public maak je het wat officiëler voor jezelf en dat helpt om het project vol te houden.

Denk je eens in, over een jaar heb je niet alleen veel gezonds aan je lijf gegeven, je hebt ook goede gewoontes ontwikkeld, je voorkeuren ontdekt, nieuwe dingen over voeding geleerd EN veel voldoening gesmaakt. Tel uit je winst.

Tot slot, zoek je eigen spoor. Is twee gezonde keuzes te weinig uitdaging of is het in eerste instantie teveel, geen probleem. Het gaat om het stellen van een helder doel wat voor jou haalbaar is. Succes!


4 opmerkingen:

 1. Ik kwam je Blog tegen in mijn zoektocht naar eventuele Bleu zone projecten in Nederland.

  Het ziet er mooi en aanstekelijk uit, heel goed idee om daar 365 dagen voor te nemen.

  Ik ben ook al enige tijd bezig in het "ombuigen" naar gezonde voeding, en het bevalt me zòò goed , veel meer energie, op het moment geniet ik bevoorbeeld erg van mijn amandelpasta , dat koop ik bij de biologische winkel en dat eet ik op brood met een beetje honing, kopje groene thee er bij en mijn dag is weer goed.

  Mijn kinderen zijn vanzelf enthousiast geworden (het verkoopt zichzelf),als ik nu met mijn zoon van 11 boodschappen ga doen, kijkt hij eerst op de etiketten om op E-nummers te checken.

  Veel succes!
  mvg,
  Anja Adams,

  Woerden


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi, gezond en lekker uit! Was benieuwd of je met een slow juicer werkt. Weeet niet of je onze facebook pagina wel eens ziet: http://www.facebook.com/versapers. Sluit denk ik goed aan bij jouw site en blog. Misschien kunnen we linken.
  Een gezonde Groet!
  Eric
  Versapers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eric,

   Wat leuk dat je contact opneemt. Versapers had mijn aandacht al getrokken!

   Ik overweeg om voor een slowjuicer te gaan (versus de sapmachine die ik nu heb) en versapers vind ik een mooie en aantrekkelijke optie. Is het een idee dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?
   Mijn idee daarover is dit: in de zijbalk van mijn blog komt dan een advertentie-foto van versapers, en daarnaast schrijf ik uitgebreid over mijn bevindingen ermee. In ruil daarvoor krijg ik een Versapers.

   Mijn blog wordt gelezen door zo'n 600 unique visitors per maand en is op dat punt in ontwikkeling.

   Gezonde groeten terug!
   Nelleke

   Verwijderen
  2. @Eric - ik bedoelde natuurlijk; 600 unique visitors per week.

   Verwijderen

Leuk dat je hier was!